Fjernsyn – for mig?

Jeg har ikke ejet et TV siden jeg flyttede hjemmefra, men jeg må indrømme at jeg hygger mig en lille smule med at kaste mig i den nærmeste sofa og flyde et døgn væk foran skærmen når jeg er på de barndomshjemlige breddegrader.
Det er ikke kun fordi at TV-kigning er en dejlig nem måde at være social på – og måske den eneste sikre måde at sikre sig at familiehyggen ikke munder ud i diskussioner om hvorvidt den ene diskussionspart er kommunist, den anden forstokket og hvor vidt det er sandt at alle polakker stjæler kobber*.
Men det er, sådan generelt, bare lidt afslappende, at ligge der på sofaen og få verden serveret i et firtital af tommer og suge til sig af indtryk.
Jeg har lært en masse om verden gennem min sidste uges liv som skærmtrold;
Jeg har lært at Danmarks soldaterfar B.S. jagter overvægtige kvinder når de ifører sig en rød træningsdragt, at man ikke kan være Dagens Mand hvis man har skæg, at Anders Lund Madsen jo faktisk er pivfræk (!), at i al fald en hel del libyske engelsklærere ikke rigtigt taler engelsk, at Anders Samuelsen er skræmmende glad for Jes Dorph og alle nordmænd er hypermobile.
Og jeg forstår oprigtigt ikke, hvordan jeg til hverdag lever uden det TV!

*Bonusinfo om Rebel-Nemoen: Hun kan lide rødhårede mennesker; Og betegner det delvist som et ungdomsoprør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>