Årets julekort

Jeg har skrevet årets julekort og er ved at sætte frimærker på konvolutterne; Nok er jeg IT-glad, men jeg er lige så meget skabs-traditionalist.
Jeg elsker at skrive julekort og som oftest skriver jeg et generelt kort som jeg sender til alle – ligesom jeg til langt de fleste kombinerer masse-julekortet med en kortere og langt mere personlig, håndskrevet julehilsen.
Det er vidunderligt at få julekort. At få post, som ikke er af rudekuvert-slagsen og som er sendt med masser af kærlighed, julemærker, snemandsklistermærker, farvet glitterpapir og verdens måske værste håndskrift.
Det tager mig altid en hel del timer at skrive julekortene, men det er al tiden værd. For når jeg skriver julekort er det også for mig en evig stor glæde – det er en skattejagt i min kalender som tager mig tilbage gennem alle de fantastiske ting jeg har oplevet i løbet af et års tid, det er en hyggelig måde at gøre en tidlig status over et godt år og det er en skøn mulighed for at påskønne de mennesker jeg holder af, om oplevelser vi har delt – og om, at jeg holder uendeligt meget af dem.
Igen i år, er jeg så heldig at der er masser af fantastiske ting at skrive i mine julekort. Der er masser af oplevelser jeg kan være taknemmelig for at have fået, der er masser at mennesker jeg kan påskønne og der er en masse skønne dage som venter mig og som jeg kan glæde mig til, i løbet af resten af året.
Jeg håber jeg spreder bare halvt så meget glæde ved at sende kortene af sted, som jeg selv får ved at skrive kortene – i så fald starter julen rigtig godt, igen i år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>