Nemo om Nemonisme – og en pæn præst

Jeg har før skrevet om at Anders Lund Madsen er pivfræk – og derudover er han også ret rar at høre på. Eneste problem jeg har med ham, er at hans hår har en magisk tiltrækningskraft sådan at jeg gang på gang forsøger at nusse hans 2D-hår på computeren når jeg streamer Det Nye Talkshow. Og så er der det problem, at jeg ikke ved om jeg er vild med ham, eller hans garderobe.
Af omveje blev jeg gjort opmærksom på at Anders faktisk ved hvem jeg er! Faktisk er han så glad for mig og mit verdenssyn, at han har gjort en religion (og et cirkustelt) ud af mig. Cirkusteltet bebrejder jeg ham ikke for – jeg er høj og farverig og render ofte rundt i en stor kappe, så enhver kan jo tage fejl.
Men religionen. DEN er jeg altså glad for. Nu rendte jeg ellers lige rundt og troede at jeg var afklaret omkring min religiøsitet – men siden 2003 hvor den fine Hr. præst Madsen stiftede Nemonismen, har jeg altså løjet for mig selv. Selvfølgelig er jeg Nemonist, jævnfør at jeg er ren Bud nummer 4 på menneskeben, at jeg blindt (eller i al fald -2.25 på begge øjne…) følger Præst Madsens bud og jeg dertil også prædiker Hans Budskab i cyberspace nu!

Kh. Nemo Nyreligiøs

(Lund Madsen har senere forladt Nemonismen for at dø på bunden af et svømmebassin. Det synes jeg måske nok var lidt af et personangreb, men siden Nemonismen til dels går ud på at ikke tro på noget, vælger jeg at lade være med at tro at det var ondt ment.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>