Farvel til en kærlighed

Jeg savner allerede Urban-avisen. Det er ikke fordi jeg har boet under en mosbegroet sten de sidste par uger, at jeg ikke har reageret tidligere – jeg har bare ikke haft lyst…
Jeg fik nyheden pr. sms fra en af mine gode venner – og så fra Taarnets blog, i S-toget, på vej hjem fra arbejde. Det var urart. Ikke bare følelsen af at den avis jeg absolut foretrak at læse i mit S-tog forsvandt, men også en stor del af dét, der har været mig de sidste 3 år. Min Urbanblog er blevet en identitets-ting, det er blevet et sted hvor jeg har fundet fantastiske bekendte, hvor jeg har udviklet mig som menneske, sørget og jublet og hvor jeg har kunnet skabe mig et online-hjem som jeg føler, jeg har kunnet være stolt af.
I er alle sammen skidedejlige, lige fra medbloggere til Urban-folkene som har valgt at bringe mig i avisen knapt 50 gange, de semi-faste læsere som månedligt har fået antal besøg på min blog op på næsten tusind (!) og alle de fjollede mennesker ude i, især, København som har givet mig masser af inspiration til kærlighedsting at skrive om.
Jeg er her stadig – jeg kan simpelthen ikke undvære jer. I har været med mig næsten hele mit rigtige voksenliv og jeg kan, ganske egocentreret, ikke forestille mig at skulle undvære jer i mit liv.
Efter jeg fik nyheden om Urbans exit på den danske avisscene gik jeg direkte i seng. Sov indtil jeg tog på arbejde, zombiede mig gennem en arbejdsdag og først da jeg fik nyheden om at bloggen fortsatte, kunne jeg sådan for alvor smile med øjnene igen. Livet var da gået videre uden min Urbanblog, men det havde bare ikke været så sjovt…
Farvel, papir-i-S-togs-kærligheds-avis-med-Nemi-og-Nemo. Jeg savner dig allerede, men jeg ser frem mod hvad i finder på af online-spændendehed hen mod efteråret og glæder mig til, forhåbentlig at blive inkluderet også i dette. Og indtil da, vil jeg nyde alle de andre, skønne blogs og folk herinde, som jeg altid har gjort det – dejlige blogland!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>