Forårssol

IMG_4904Det er ikke svært at holde af København når vejret er som det har været på det sidste. Forårsdagene har været vilde, regnvejrsdagene har været gennemførte grå og jeg elsker hvordan byen summer når byens indbyggere forsøger sig med udendørslivet så snart der er lidt solskin. Så kan det godt være det ikke endnu er supervarmt, men der er få solskinsdage der gør så meget for bylivet, som de første lune forårsdage.

Jeg er kommet på en slags plads igen. For måske første gang siden jeg blev hjemløs i sensommeren har jeg rigtigt overskud igen og verden har aldrig været finere. Byen har sikkert ikke forandret sig det sidste halve år, men jeg har på rigtig mange måder – med god hjælp fra en kærlighedsfyldt hovedstad. Jeg var ikke sikker på om jeg skulle blive i byen i efteråret da alting så værst ud, men hvor er jeg dog glad for at jeg gjorde det. Her er så meget at være lykkelig for.

<3 København, kaffe, kærlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>